Διαμορφώνουμε το χώρο σας

Η εταιρεία FABDESIGN (Furnitures Argiris Barbopoulos - Επιπλοποιΐα Αργύρης Μπαρμπόπουλός) αποτελεί συνέχεια της εταιρείας LOREMIPSUM που δραστηριοποιείται περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της επιπλοποιΐας.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή κάθε είδους επίπλου, όπως πόρτες, ντουλάπες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, γραφεία, τραπεζαρίες καθώς επίσης και ειδικές κατασκευές επίπλων σχεδιασμένες από επιλεγμένα γραφεία.
Η εταιρεία FABDESIGN παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.
Από την επιμέτρηση και το σχεδιασμό, ως την τοποθέτηση - παράδοση των επίπλων
Ποιοι Είμαστε

Πολυετής διαδρομή στο χώρο του επίπλου

Η εταιρεία FABDESIGN ξεκίνησε την μακρά πλέον διαδρομή της το 1970 σε ένα μικρό εργαστήριο στον Άγιο Ιερόθεο Αττικής από τον ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Από το ξεκίνημά μας μέχρι και σήμερα ο βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία επίπλων ξεχωριστού σχεδιασμού, που να κάνουν ξεχωριστή την καθημερινότητα των πελατών μας.

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση και επενδύουμε σε καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα που μας εξασφαλίζουν την κατασκευή ποιοτικών επίπλων για κάθε σας ανάγκη.
Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της πώλησης, από τη διερεύνηση και πλήρη κατανόηση των αναγκών σας μέχρι την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση (after sales service). Χτίζουμε δυνατές και αξιόπιστες σχέσεις, κατά τρόπο ανάλογο εκείνου που δημιουργούν τα μοντέρνα και πρωτοποριακά προϊόντα μας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μοντέρνα έπιπλα με ιδιαίτερες γραμμές, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να αναδεικνύουν την αισθητική παράλληλα με τη χρηστικότητα. Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, δημιουργούμε για εσάς και την οικογένειά σας ένα χώρο ονειρικό!
01

Συζητάμε τις ανάγκες σας

02

Κατασκευάζουμε το έπιπλο που χρειάζεστε

03

Παραλαβή και εγκατάσταση

Επικοινωνία

FabDesign

Bespoke Furniture & Carpentry

Χρήσιμα

Ακολουθήστε μας
στα Social Media

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Sitemap

Copyright 2018 FABDESIGN | All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Dazzlink